Sanne Teekens
Begeleiding

Sanne Teekens

15 – 01 – 2002

Heeyy hallo,

Mijn naam is Sanne Teekens, ik ben 21 jaar en werk als verpleegkundige in het ziekenhuis. Naast mijn werk vind ik het leuk om dingen te doen met vrienden, hier en daar een terrasje te pakken of om Netflix te kijken. Tot 3 jaar gelden heb ik zelf fanatiek geschaatst en geskeelerd waarbij ik de marathons wel het leukste vond. Het spelletje dat je tijdens de wedstrijden kon spelen en de tactiek die je met de ploeg besprak, geweldig…en het mooiste was natuurlijk als dat ook nog het gewenste resultaat opleverde!

Na dat het sporten voor mij niet meer te combineren was met school en werk, heb ik de kans gekregen om langebaantrainer te worden, erg leuk, want als je het schaatsvirus eenmaal hebt kom je er niet meer vanaf 😉
Vorig seizoen heb ik naast het langebaancoachen ook voor het eerst als ploegleider een marathonteam mogen begeleiden en dat is goed bevallen!

Omdat ik bij Team FrySk de disciplines marathon en langebaan kan combineren en ik mij graag verder wil ontwikkelen en nog veel wil leren van de ervaren staf die Team FrySk heeft, vind ik het echt geweldig om als ploegleider van de belofte heren van Team Douma Staal dit seizoen onderdeel te mogen zijn van Team FrySk!

De doelen die we met de marathonmannen dit seizoen hebben zijn: strijden voor de podium plekken én rijden voor het ploegenklassement, maar vooral ook plezier hebben tijdens de trainingen en het koersen.
Mijn persoonlijke doelen zijn: mij verder ontwikkelen als ploegleider en langebaantrainer en vooral veel kennis op doen!

Wist je dat … Sanne is begonnen met schaatsen en skeeleren door haar broertje? … Omdat zij mee ging naar zijn trainingen naar de ijsbaan in Leiden en het saai vond om langs de kant te wachten. De winter erop dus zelf ook de op easy gliders…

In Actie

Sanne Teekens