Op bezoek bij sponsor Piek & Kolijn

Op bezoek bij sponsor Piek & Kolijn

20 september 2022

Aveline en Liotte zijn afgelopen maand op bezoek geweest bij Piek & Kolijn project consult, een bedrijf dat ons al een aantal jaren sponsort. Zij spraken met Bert Piek, Wouter Kolijn, Bart Olde Monnickhoff en Marlinda Piek.

Het in 2019 opgestarte bedrijf is gespecialiseerd in spoor- en railprojecten en heeft projecten door heel het land, van Eindhoven tot Warffum. Het werk wordt verricht op locatie en daarnaast komen Bert, Wouter, Bart en Marlinda eens in de vier weken bij elkaar in Nieuwehorne.

Bert Piek, zelf ook actief in de schaatssport, is geen onbekende van het team. Voordat hij zich als sponsor aan het team verbond, was hij actief in het bestuur van Team Frysk. Door die functie kent hij de instelling en motivatie van het team en wil hij graag zijn steentje bijdragen.

Bart en Wouter, zelf minder bekend met de schaatssport maar meegenomen in Bert zijn enthousiasme, staan hier volledig achter. ‘Het is bewonderenswaardig hoeveel energie, tijd en geld jullie in je sport stoppen om jullie persoonlijke doelen te kunnen bereiken en daar willen we jullie graag bij ondersteunen.’  

Wat de link met ons team leuk maakt, zijn de overeenkomsten die er zijn met hun werk. Net als dat wij schaatsers veel energie krijgen van trainingen en het algehele verbeterproces, krijgen de partners bij Piek & Kolijn dat ook van hun werkzaamheden. Ergens heel hard aan werken en mooie resultaten afleveren. Daarnaast omschrijven ze Piek & Kolijn als een allround en creatief bedrijf waar er minder volgens een vast stramien wordt gewerkt zoals dat vaak bij andere grote bedrijven het geval is. Ook hierin herkent Team FrySk zich. Het team krijgt niet betaald en moet soms flexibel zijn en met creatieve oplossingen komen om toch zo dicht mogelijk bij trainingsfaciliteiten van grote topploegen te komen.

Naast ieders uiterste inzet en motivatie om dit voor elkaar te krijgen zijn sponsoren daarbij onmisbaar. Wij zijn dan ook ontzettend blij met de steun die wij van dit mooie bedrijf krijgen en zullen deze winter met trots met Piek & Kolijn op onze pakken rijden.