5 rijders van Team FrySk op het NK Allround en Sprint

5 rijders van Team FrySk op het NK Allround en Sprint

26 december 2022

Op 27 en 28 december zullen 4 dames (Anna Boersma, Amber Duizendstraal, Aveline Hijlkema en Paulien Verhaar) en 1 heer (Mathijs van Zwieten) aan de start staan van het NK Allround en Sprint. In het weekend van 10 en 11 december streden de heren en dames voor deze startbewijzen tijdens de Gruno Bokaal en Utrecht City Bokaal. Met podiumplekken voor Aveline Hijlkema (1e) en Paulien Verhaar (3e) tijdens de Gruno Bokaal en 5 startbewijzen was het een succesvol weekend voor Team FrySk.

Tijdens de Gruno Bokaal stonden in totaal maar liefst 9 rijders van Team FrySk aan de start. In het klassement eindigden onze rijders als volgt.

Uitslag heren:
9e Mathijs van Zwieten
22e Jesse de Lange
DQ Dyon Talsma
Uitslag dames:
1e Aveline Hijlkema
3e Paulien Verhaar
19e Amy van der Meer
20e Lidia Tempert
22e Anna Marit Sybrandi
DQ Liotte Smits

Bij de Utrecht City Bokaal was Team FrySk daarnaast met 3 rijders vertegenwoordigd.

Uitslag dames:
9e Anna Boersma
13e Amber Duizendstraal
Uitslag dames:
22e Johan Talsma

Het NK Allround en Sprint begint zowel dinsdag 27 december als woensdag 28 december om 13:20u en is te volgen via de NOS. Natuurlijk kunnen jullie onze rijders ook in het stadion aanmoedigen! Meer informatie is hier te vinden.

Anna Boersma, Paulien Verhaar en Mathijs van Zwieten rijden voor hoofdsponsor Bureau Schmidt. Aveline Hijlkema rijdt voor sponsor Raadsma en Amber Duizendstraal rijdt voor sponsor Strandhuis Makkum.